You are not logged in.

Vesper

Archaeologist

  • "Vesper" has been banned
  • "Vesper" started this thread

Posts: 964

Location: Canberra

TR Platforms: PS2 GBC GBA

Currently Playing: Dark Angel

  • Send private message

1

Tuesday, April 17th 2007, 4:47pm

Signatures

I had used the 'insert image' function on the signature option of my CP, but all it does is show the IMG, then the link, then the /IMG . How do I get it to show?

tombraidergirl

Lara Croft

  • "tombraidergirl" is female

Posts: 21,102

TR Platforms: PC, PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One, Android Tablet

Currently Playing: Temple of Osiris

  • Send private message

2

Tuesday, April 17th 2007, 5:14pm

It should work, it seems to me that the website where the image lies won't allow hotlinking.

Vesper

Archaeologist

  • "Vesper" has been banned
  • "Vesper" started this thread

Posts: 964

Location: Canberra

TR Platforms: PS2 GBC GBA

Currently Playing: Dark Angel

  • Send private message

3

Tuesday, April 17th 2007, 5:34pm

Hmm...perhaps I should try a different image uploading site.

EDIT: I tried using Photobucket and that didn't seem to work either. What do you use, tombraidergirl?

This post has been edited 1 times, last edit by "Vesper" (Apr 17th 2007, 5:36pm)


tombraidergirl

Lara Croft

  • "tombraidergirl" is female

Posts: 21,102

TR Platforms: PC, PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One, Android Tablet

Currently Playing: Temple of Osiris

  • Send private message

4

Tuesday, April 17th 2007, 5:56pm

That's because you picked "Deactivate images in this signature." in your profile....

Vesper

Archaeologist

  • "Vesper" has been banned
  • "Vesper" started this thread

Posts: 964

Location: Canberra

TR Platforms: PS2 GBC GBA

Currently Playing: Dark Angel

  • Send private message

5

Tuesday, April 17th 2007, 6:40pm

And that would be the problem. I don't see that option anywhere, :(.

Skinny Jeans

One Winged Angel

  • "Skinny Jeans" is female

Posts: 8,698

Location: Dystopian Eden

TR Platforms: PC, PlayStation, PSP

Currently Playing: Perfect World International

  • Send private message

6

Friday, November 23rd 2007, 6:18pm

Is there a reason my sig wont show up on any recent posts I've made?
As far as I'm aware of the Size and dimensions are fine and the link is working.
:huh

This post has been edited 1 times, last edit by "Skinny Jeans" (Nov 24th 2007, 11:46am)


tombraidergirl

Lara Croft

  • "tombraidergirl" is female

Posts: 21,102

TR Platforms: PC, PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One, Android Tablet

Currently Playing: Temple of Osiris

  • Send private message

7

Friday, November 23rd 2007, 11:22pm

That's weird. I am looking for a solution at the moment.

It is not deactivated and all usergroups you are in have the right permissions. :(



But: You might want to check the following
When posting a reply/new topic, check "Settings" (2nd tab below the message window) and make sure that "Show signature" is marked.

Skinny Jeans

One Winged Angel

  • "Skinny Jeans" is female

Posts: 8,698

Location: Dystopian Eden

TR Platforms: PC, PlayStation, PSP

Currently Playing: Perfect World International

  • Send private message

8

Saturday, November 24th 2007, 12:08pm

Bingo. It would definitely help if I activated the sig hehe, merci :)

Lara x Amanda <3

Grape

Spam King

  • "Grape" is male

Posts: 4,699

Location: Canada

TR Platforms: PC, Mac

  • Send private message

9

Monday, May 26th 2008, 8:05pm

Hiya, another thing to check if you're having difficulty with your signature is to make sure "Enable BBCode in this message" is ticked under the "Settings" tab in your signature. (I didn't see the "Show signature" checkbox so maybe it's different in the new format :) If you don't have this box ticked the img tags won't do anything :O :-o

This post has been edited 1 times, last edit by "Grape" (May 26th 2008, 8:11pm)


tombraidergirl

Lara Croft

  • "tombraidergirl" is female

Posts: 21,102

TR Platforms: PC, PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One, Android Tablet

Currently Playing: Temple of Osiris

  • Send private message

10

Monday, May 26th 2008, 8:08pm

Yes, that's correct, it changed a bit and you are not looking for simply "image" any more but need to activate bb code.

Thanks for reporting. :thumbsup